Nieuws

Micro Hair Pigmentation: Voor een optisch volle haarbos

MHP voor een optisch volle haarbos

Dat met Permanente Make-Up (PMU) bij Body Lookz prachtige resultaten behaald worden voor wenkbrauwen, eye- en lipliners, is inmiddels wel bekend. Maar wist je dat er ook PMU is speciaal voor de hoofdhuid? Body Lookz heeft deze behandeling toegevoegd aan het PMU-aanbod en het effect is werkelijk verbluffend. Met PMU Micro Hair Pigmentation – een techniek uit Amerika – worden zones op de hoofdhuid voorzien van PMU waardoor je optisch een veel vollere haarbos hebt.

Heb je kale plekken, diepe inhammen of een geheel kaal hoofd, littekens in de haargroei op de hoofdhuid of in de baard? Heb je haarimplantaten of dun haar en wil je de haardichtheid vergroten? Met Micro Hair Pigmentation (MHP) wordt dunner wordend haar of haarverlies op een natuurlijke manier gecamoufleerd. De behandeling is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Met speciale pigmenten en micronaalden worden kleine puntjes op de hoofdhuid aangebracht, die de illusie creëren van natuurlijke haarstoppels. Met als resultaat een vollere en dikker ogende haardos, waardoor haarverlies minder zichtbaar wordt.

Micro Hair Pigmentatie Man hoofd

MHP Professionals

Vera heeft de opleiding PMU Artist Allround inclusief de specialisatie PMU Hair Scalp volledig afgerond als uitbreiding op de Permanente Make-Up die Body Lookz aanbiedt. Haar docente Samira is inmiddels ook werkzaam bij Body Lookz. Samen hebben deze twee professionals al veel klanten kunnen helpen bij problemen met haarverlies of dunner wordend haar. De voor- en na foto’s spreken voor zich, het verschil is werkelijk enorm en niet van echt te onderscheiden.

Gratis consult

Micro Hair Pigmentation kan op verschillende zones van de hoofdhuid worden aangebracht. Tijdens een gratis consult wordt een prijsopgave gemaakt aan de hand van het aantal te behandelen zones. Kijk voor meer informatie over de tarieven op deze pagina.

Vera en Samira MHP/SMP Artists Body Lookz

Vera Rutters & Samira Hassanzadeh

MHP/ SMP Artists

Behandeling

Tijdens de behandeldag maakt jouw MHP-specialist een ontwerp dat past bij je natuurlijke haarlijn. Na de voorbereiding, waarbij de hoofdhuid wordt gereinigd en in sommige gevallen geschoren, wordt het pigment met behulp van micro-naalden puntje voor puntje in de hoofdhuid geïnjecteerd. Na de behandeling krijg je instructies voor de nazorg en wordt de nabehandeling ingepland. De behandeling is niet pijnlijk en na afloop kun je al je dagelijkse activiteiten weer vervolgen.

Houd er wel rekening mee dat je zes weken na de behandeling en zes weken na de
nabehandeling niet in de zon kunt. Wil je ook graag een optisch volle haarbos, dan is dit dus hét moment om een afspraak te maken voor het gratis consult en je te laten informeren over de mogelijkheden. Uitgebreide informatie, tarieven en meest gestelde vragen kun je vinden op deze pagina.

De behandelingen worden aangeboden in de vestiging Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Barendrecht.

Bron artikel: Bram Magazine September 2023

Micro Hair Pigmentation, Camoufleer haarverlies, kale plekken en dunner wordend haar op een natuurlijke manier.