NieuwsTanden Bleken

Swarovski tandkristallen – Tooth gems

Swarovski tandkristallen

Je ziet het steeds meer, mensen met tandkristallen, ook bekend als tooth gems. Deze schitterende kristallen, die op je tanden kunnen worden geplaatst, zijn razend populair laten je glimlach schitteren. Bij Body Lookz in Barendrecht ben je aan het juiste adres voor het veilig en deskundig aanbrengen van deze stijlvolle juwelen op je tanden.

Gecertificeerde behandelaren

Het aanbrengen van tandkristallen is een delicaat proces dat enkel moet worden uitgevoerd door gecertificeerde en goed opgeleide professionals. Probeer dit dus niet thuis, maar laat je door onze specialisten behandelen. Verder wordt bij Body Lookz  uitsluitend gebruikgemaakt van kwaliteitsproducten en tandveilige Swarovski kristallen en bindmiddelen om te waarborgen dat er geen schade aan jouw tanden ontstaat.

De behandeling

De gehele behandeling is volkomen veilig en pijnloos is en duurt niet langer dan 30 minuten. De behandelaar kijkt samen met jou hoeveel tandstenen je wil en waar deze geplaats moeten worden. Er wordt niet geboord en er is geen enkele reden tot bezorgdheid omtrent ongemak. Bij Body Lookz kun je voorafgaand ook je tanden op een veilige manier laten bleken.

Duur van het resultaat

De duur van het behoud van het tandkristal varieert, afhankelijk van diverse factoren, zoals de structuur van de tanden, de zuurgraad van het speeksel en persoonlijke eet- en drinkgewoonten. Dit kan 3 weken zijn, maar het kan ook zomaar 5 of 6 jaar zijn en alles wat er tussenin zit. Mocht het kristal binnen 2 weken los taken, dan valt dit binnen de garantie en plaatsten we een nieuwe voor jou, op voorwaarde dat de voorgeschreven nazorg wordt nageleefd.

Tanden bleken

Wie wil nou geen mooi wit gebit? Bij ons kun je je tanden veilig en pijnloos laten bleken met een formule die je glazuur niet aantast en geen gevoelige tanden of tandvlees veroorzaakt. Zo kun je genieten van een stralend gebit met daarop schitterende Swarovski kristallen voor een scherpe prijs! Lees hier meer over de behandeling tanden bleken.

Waar wacht je nog op? Maak een afspraak bij Body Lookz Barendrecht en laat uw tanden stralen als nooit tevoren.

Tandkristallen voor Tandkristallen na foto

Voor- en na foto van 1 tandkristal inclusief tandenbleken basis ( € 86,5 )

Prijzen tandkristallen

Behandeling Prijs
Eén hartje tandkristal €27,50
Butterfly tandkristal €62,50
Eén Swarovski tandkristal €27,50
Twee Swarovski tandkristallen €42,50
Drie Swarovski tandkristallen €52,50
Vier Swarovski tandkristallen €62,50
Vijf Swarovski tandkristallen €72,50

Prijzen tanden bleken

Behandeling Prijs
Tanden bleken basis | 45 min. €59,-
Tanden bleken intensief| 60 min. €75,-
Tanden bleken V.I.P. | 75 min. €89,-

“Laat je tanden stralen als nooit tevoren.”