Zonnestudio
Hendrik-Ido-Ambacht

Bij onze Premium Ergoline zonnestudio in Hendrik-Ido-Ambacht kun je 6 dagen in de week werken aan jouw summer tan. Body Lookz zonnestudio’s zijn uitgerust met de nieuwste en beste Ergoline zonnebanken in de regio. Het mooiste is dat deze zonnebanken aangepast kunnen worden in sterkte op basis van jouw huidtype! Dus zo kan iedereen genieten van pure luxe het allerbeste bruiningsresultaat! Daarnaast bevatten de zonnebanken Beauty Light dat tijdens het zonnen zorgt voor huidverzorging, dit resulteert in een stralende teint en een zachte huid.

Bij je eerste bezoek aan onze zonnestudio voeren wij altijd een huidtype analyse uit, zodat we een passend zonadvies kunnen geven. Daarbij adviseren onze zonneconsultenten u bij het gebruik van de juiste Devoted Creations zoncosmetica.

Ergoline Expext nothing but the best

ERGOLINE PRESTIGE LIGHTVISION

20 minuten 25 minuten 30 minuten
€ 16 € 20 € 23

ERGOLINE PRESTIGE 1600

20 minuten 25 minuten 30 minuten
€ 15 € 19 € 22

ERGOLNE PRESTIGE 1100

20 minuten 25 minuten 30 minuten
€ 13,50 € 17,50 € 20,50

Verantwoord zonnen

Om jou de ultieme zonervaring te geven werken wij met de nieuwste professionele Luxura zonnebanken. Deze zonnebanken staan bekend om zijn klasse en kwaliteit en voldoen aan alle Europese richtlijnen van de zonnebranche. Want binnen de EU mogen zonnebanken niet meer straling afgeven dan 0,3 W/m2, oftewel: de kracht van de zon op de stranden van de Middellandse Zee rond het middaguur.

In Nederland hebben we te weinig zonmomenten om het hele jaar door voldoende vitamine D aan te maken. Door een bezoek aan onze zonnestudio zorgt u naast het krijgen van een bruine teint, tevens voor de aanmaak van Vitamine D. En zoals we ondertussen weten is Vitamine D onmisbaar voor ons immuunsysteem en heeft meerdere positieve effecten op ons lichaam:

  • Het bevorderd de opname van calcium in de botten.
  • Het zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en spieren.
  • Het gaat vermoeidheid tegen
  • Het kan de concentratie verbeteren.
  • Je kunt je zelfs gelukkiger gaan voelen!

NIEUWSTE ERGOLINE ZONNEBANKEN

Wij  hebben de nieuwste en meest luxe zonnebanken voor de beste bruining en ervaring.

SUPERIEURE BRUINING

Nieuwste lichttechnologieën voor een intensieve directe bruining en een langdurig resultaat.

UITSTEKENDE HYGIENE

Wij voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidseisen en zijn voorzien van nieuwe originele Ergoline lampen en onderdelen.

BEAUTY LIGHT

Beauty Light voor een betere pigmentatie en diepere bruiningsresultaten en premium huidverzorging.