Sublatieve/ eMatrix huidverjonging

De revolutionaire Elōs Sublatieve huidverjonging maakt het mogelijk om zonder operatie een jongere uitstraling te krijgen. Deze technologie heeft aangetoond acne en milde tot matige rimpels, rode en bruine vlekken en oneffenheden effectief te behandelen. Bekende Nederlands kiezen steeds vaker voor deze natuurlijke rimpelbehandeling zonder injecties, botox of een operatie. De behandeling is een veilige en effectieve oplossing voor de meeste huidtypes en behoort tot de volgende generatie van veilige en effectieve verjongingstechnologieën.

Voor wie is deze behandeling?

Indien je last hebt van een onrustige, slecht uitziende, vale en grauwe huid dan kan een huidverbeterende laser behandeling bij Body Lookz Zwijndrecht in Walburg de uitkomst bieden. Naarmate je ouder wordt verslapt het collageen, ook roken, stress, vermoeidheid, slechte voeding en blootstelling aan de zon, verslechteren de huidconditie. De Elōs Sublatieve stimuleert de huid die volume en elasticiteit mist. De laser vernieuwt zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid en stimuleert de aanmaak van collageen (bindweefsel in de huid). Het collageen zorgt voor een mooie jonge en fris uitziende huid.  Deze huidverjongende laserbehandeling laat je huid stralen en er jonger uitzien.

Hoe werkt sublatieve huidverjonging?

RF energie wordt nauwkeurig op de huid gericht in de vorm van een matrix. Gezonde huid rond de behandelde punten versnelt het genezingsproces van de huid. Na de behandeling worden nieuw collageen en gezonde huidcellen geproduceerd. Milde tot matige rimpels en oppervlakkige huidverkleuringen worden verminderd. De textuur van uw huid wordt gladder en elastischer. De behandeling is een veilige en effectieve oplossing voor de meeste huidtypes . Het vermindert diepe rimpels, zoals de voorhoofdrimpels, frons en neuslippenplooi. Het is een goed alternatief voor de traditionele facelift omdat de hersteltijd veel sneller is. Bij Body Lookz Zwijndrecht staan onze huidspecialisten klaar om u te te adviseren tijdens een gratis consult.

Elos Sublative RF huidverjonging behandeling
Elos Plus Logo

Voorbeelden van resultaten

Sublative verstrakking huid

Aantal behandelingen

Voor de huidverjongende behandeling of het behandelen van acne littekens zijn drie behandelingen aanbevolen, met een interval van 4 weken tussen de behandelingen. Het totaal aantal behandelingen die nodig zijn hangt af van de conditie van de huid, maar je zult al na één behandeling al een prachtig resultaat zien.

Doet het pijn?

Tijdens de behandeling kunnen patiënten een warme, prikkelende sensatie ervaren door de energie die in de huid komt. Na de behandeling ziet het er vaak roze of rood “zonverbrand” uit. Dit verandert in kleine stipjes op de huid zoals op het filmpje te zien. Je moet er dus wel rekening mee houden dat dit enkele dagen zichtbaar is en dat de huid gevoelig is.

Prijzen per behandeling

Gratis consult N.v.t.
Hele gezicht €375
Voorhoofd €100
Wang (één kant) €100
Wangen (beide kanten) €200
Ogen €100
Kin €100

Animatie van de behandeling

Gratis consult
Reserveer een vrijblijvend consult bij onze huidspecialist.