NieuwsZonnebanken

Samenwerking WorkoutCentre Be You en Body Lookz

Wij zijn de samenwerking aangegaan met WorkoutCentre Be You, dit betekent leuke voordelen voor onze klanten!

Gezond van binnen en van buiten

Je lichaam is belangrijk en het goed verzorgen daarvan, van binnen en van buiten, dat is ons motto. Ook is ontspanning erg belangrijk voor onze gezondheid naast het drukke leven dat wij leiden. Sporten is daar een heel belangrijk onderdeel van. Dit weten ze ook bij WorkoutCentre Be You en daarom zijn wij de samenwerking aangegaan om onze krachten te bundelen voor onze klanten.

Korting voor leden

Dit houdt in dat jullie onder andere op vertoon van je Body Lookz pas, twee weken gratis- en vrijblijvend kunnen sporten en dus gebruik maken van alle faciliteiten en activiteiten welke Workout Centre Be You biedt.

Zo kunnen jullie kennis maken met de sportschool en ervaren wat zij allemaal te bieden hebben. Kijk voor meer informatie op http://www.workoutcentre.nl

Als je sport bij WorkoutCentre Be You kan je bij Body Lookz zonnen met 10% korting op vertoon van je lidmaatschap pas van WorkoutCentre Be You. Zo kan je na het sporten even heerlijk ontspannen na je workout. Door na het sporten onder de zonnebank te gaan, ontspannen de spieren optimaal en dit is goed tegen spierpijn en worden de afvalsoffen sneller afgevoerd. En doordat je doorbloeding al op gang gebracht bereik je een betere bruining.

In de toekomst zullen nog meer leuke acties volgen, dus hou onze Blogs goed in de gaten!