Zonnebanken Volgerlanden

Bij zonnestudio Body Lookz bent u aan het juiste adres om een prachtige bruine teint op te bouwen en even heerlijk te ontspannen onder de nieuwste Luxura zonnebanken in de Volgerlanden. Wij garanderen u dan ook de ultieme zonervaring met een verfrissende waternevel, inspirerende geuren zoals ocean, blossom en sandlewood, 3D Sound en het beste bruiningsresultaat in slechts 20 minuten voor €9,95. Kenmerkend voor onze zonnestudio is de goede voorlichting over veilig zonnen en een absoluut hygiënische omgeving.

Klanten uit de Volgerlanden die voor de eerste keer onze zonnestudio bezoeken bieden wij een gratis huidtype analyse aan, zodat we een goed zonadvies kunnen geven. Ook adviseren onze zonneconsultenten u bij het gebruik van de juiste zoncosmetica. Want door het gebruik van zoncosmetica wordt u 40% bruiner, blijven de bruiningsresultaten langer zichtbaar en gaat u veroudering van de huid tegen.

Body Lookz 20 min Zonnen

Verantwoord zonnen

Om jou de ultieme zonervaring te geven werken wij met de nieuwste professionele Luxura zonnebanken. Deze zonnebanken staan bekend om zijn klasse en kwaliteit en voldoen aan alle Europese richtlijnen van de zonnebranche. Want binnen de EU mogen zonnebanken niet meer straling afgeven dan 0,3 W/m2, oftewel: de kracht van de zon op de stranden van de Middellandse Zee rond het middaguur.

In Nederland hebben we te weinig zonmomenten om het hele jaar door voldoende vitamine D aan te maken. Door een bezoek aan onze zonnestudio zorgt u naast het krijgen van een bruine teint, tevens voor de aanmaak van Vitamine D. En zoals we ondertussen weten is Vitamine D onmisbaar voor ons immuunsysteem en heeft meerdere positieve effecten op ons lichaam:

  • Het bevorderd de opname van calcium in de botten.
  • Het zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en spieren.
  • Het gaat vermoeidheid tegen
  • Het kan de concentratie verbeteren.
  • Je kunt je zelfs gelukkiger gaan voelen!

LUXURA X10

De Luxura X10 is de topper in onze zonnestudio in de Volgerlanden en we hebben twee stuks. Deze zonnebank staat bekend op zijn luxe features, ultiem comfort, ruimte, 3D surrround met subwoofer en natuurlijk het prachtige bruiningsresultaat in slechts 20 minuten!

De indrukwekkende bruiningsresultaten zijn te danken aan de 52 x 160W UV-lampen en de 4 x 520W speciale SLi gezichtsbruiner en een mp3 aansluiting. De comfortabele wijze waarop deze resultaten worden bereikt tijdens de zonnesessie prikkelt alle zintuigen van de zonaanbidder. Het eye-catching design met uitgekiende verlichting, heerlijke geuren Ocean, Blossom of Sandelwood die u kunt wisselen tijdens het zonnen, perfecte geluidskwaliteit, strelende ventilatie voor lijf en gezicht, verkoelende nevel, comfortabele ligging, een gebruiksvriendelijk display en een begeleidende stem voor de menuopties – zonnebanken was niet eerder zo’n wellnessbeleving!

Zonnebanken onder de Hapro Luxura X10

Strijk je rimpels glad tijdens het zonnen!

Collageen lichttherapie is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van wellness en uniek in de Volgerlanden. Het is een efficiënte huidverjongende behandeling met als resultaat een strakkere, gezondere en frissere huid. Sinds mei 2018 kun je al bij ons terecht voor LED lichttherapie en vanaf heden bieden wij dit ook aan in twee van onze zonnebanken. Met dit innovatieve concept combineren wij een bruiningssessie met licht- en wellness therapie. De UV lampen zorgen voor een prachtig bruiningsresultaat en de collageenlampen stimuleren en verhogen op natuurlijke wijze de productie van collageen en elastine in de huid. Hierdoor vervagen rimpeltjes en lijnen en cellulitis wordt voorkomen en verminderd.

Lees meer over onze CollaTan lampen

LUXURA X7

De Luxura X7 is een professionele zonnebank die gebruikt kan worden voor zowel beginnende als voor gevorderde zonners, doordat hij in sterkte is aan te passen. Ook deze zonnebank staat bekend op zijn luxe features, ultiem comfort, 3D surrround met subwoofer en natuurlijk het prachtige bruiningsresultaat in slechts 20 minuten!

De Luxura X7 heeft 42 x 160W UV-lampen met 4 x 400W SLi gezichtsbruiners en een mp3 aansluiting. Tussen de lampen zijn SPr ‘spaghetti’ lampen, geplaatst voor extra bruining van het gezicht en de decolleté. De standaarduitrusting van de X7 is verrassend compleet waarbij het comfort van de zonaanbidder voorop staat. Onder andere de ergonomische gevormde acrylplaten die mooi aansluiten op het liggende lijf, een vriendelijke stem die u begeleidt door het menu, mooi vol geluid van de eigen muziekkeuze maken de sessie tot een minivakantie. U kunt genieten van een heerlijk comfortabele zonnesessie met een prachtig bruin resultaat.

Zonnebanken onder de Hapro Luxura X7

Menu